Gr.A Autóház

 

 Autóbeszámítás, állapotfelmérés, ügyintézés

Amennyiben Ön nem készpénzre, hanem kínálatunkból egy új használt autóra szeretné váltani jelenlegi autóját, ilyenkor autófelvásárlás helyett, válassza az autóbeszámítás szolgáltatásunkat, amivel elérheti, hogy egy lépésben szabaduljon meg régi használt autójától és tegyen szert kedvező áron az új használt autóra.

Minden esetben adás-vételi szerződés keretében számítjuk be autóját, így Ön azonnal le tudja mondani kötelező biztosítását, okmányirodába történő lejelentési kötelezettségét átvállaljuk.

Fontosnak tartjuk, hogy az autó ne csak szép legyen, hanem műszakilag teljesen megfeleljen az ügyfeleink által támasztott követelményeknek. Ennek érdekében vásárlás előtt minden esetben több pontos állapotfelmérő lapot állítunk ki, lehetőséget biztosítunk, hogy az Ön által választott szervizben, meggyőződjön a gépkocsi műszaki állapotáról.

Kényelmesebb autóvásárlás érdekében teljekörű ügyintézést kínálunk, hogy Önnek ne csak a választásban segítsünk, hanem a vásárlással kapcsolatos ügyintézés terhét is levegyük a válláról.